Posts classified under: Ручне та машинне нанесення

Клей KS, для приклеювання пінопласту, 25кг

Клей КS призначений для приклеювання плит з пінопласту до стабільних мінеральних основ.

Продукт класифікується, як мінеральний клейовий розчин, має відмінні клейові властивості i високу початкову адгезію. Клей КS є невід’ємною інтегральною складовою в системах теплоізоляції Greinplast. Орієнтовний розхід клею, задекларований виробником, складає 4-6кг/м². Даний показник, на практиці, прямо залежить від рівності основи та геометрії площини.


Клей K, для армування пінопласту, 25кг

Клей К в поєднанні зі скловолокнистою сіткою призначений для формування армувального шару поверхонь пінополістирольних основ. Крім того, клей К може бути застосований для приклеювання плит з пінопласту до стабільних мінеральних основ.

Продукт класифікується, як мінеральний клейовий розчин, має відмінні клейові властивості i високу початкову адгезію. Добавка протиусадкових волокон формує необхідну структуру клею, яка забезпечує ефект мікроармування та значно збільшує еластичність в поєднанні з міцністю армувального шару, а також його стійкість до температурних, вібраційних, механічних та погодніх впливів.

Застосування в клею К дрібнозернистого піску та ряду спеціальних добавок, забезпечують подовжений час відкритого монтажу, що дає можливість забезпечити тонкий армувальний шар, і як результат практично вдвічі менший розхід клеючої суміші (3-4 кг/м²) в порівнянні з аналогічними продуктами інших виробників.